Consultanta gratuita

0
Magazine Online
0
Site-uri de prezentare
0
Abonamente IT lunare
0
Consultanta IT

Consultanta gratuita pentru proiectele si ideile tale

Ne dorim ca afacerea ta sa isi reduca costurile prin serviciile noastre !

Cateva cuvinte despre noi

Iti prezentam doar cateva din serviciile oferite atat catre persoane fizice cat si catre companii. Plata poate fi facuta prin card online, card credit rate online, sms, paysafecard, rate prin contract

Consultanta proiecte web
Consultanta IT
Consultanta Telecomunicatii
Web design
Programare
Optimizare SEO
Adwords & Facebook ADS
Campanii de marketing
Aplicatii mobile
Website de prezentantare
Magazin online
Site custom
Campanii de email
Interventii PC
Instalare Windows
Instalare Software
Administrare pagini Facebook / Instagram
Administrare pagini web
Gazduire Web
Abonamente IT
Resurse HR

Servicii pentru care acordam consultanta

Vrei ca afacerea ta sa devina online? Pe langa ideile tale, iti oferim solutii concrete pentru afacerea ta.

Venim catre tine cu idei clare de publicitate outdoor dedicate afacerii tale. Iti oferim reduceri la partenerii nostrii de print iar noi vom desena gratuit pentru tine bannere, mash-uri, pliante, tot ce ai nevoie.

Te ajutam sa alegi echipamentele care se potrivesc afacerii tale. De ce sa investesti sume fabuloase in echipamente de care nu ai nevoie? Suntem aici pentru tine. Fie ca ai nevoie de o imprimanta sau de un pc cu caracteristici speciale, iti recomandam solutia optima pentru afacerea ta.

Te ajutam sa intelegi cat de important este sa administrezi corect pagina de Facebook sau Instagram creata pentru produsul / compania ta. O administrare corecta cu postari clare iti cresc sansa de a reusi online. Tu ce alegi ? Sa ramai anonim sau alegi o vizibilitate cat mai mare in mediul online ?

Simti ca nu mai reusesti sa aduci angajati competenti in firma ta ? Ne ocupam de gestionarea anunturilor, gestionarea cv-urilor, in asa fel incat TU sa nu mai pierzi timp si sa te concentrezi pe afacerea ta.

Toti ne dorim sa avem cea mai buna oferta pentru telefonul nostru, dar in acelasi timp nu dorim sa fim pacaliti. Noi ne ocupam sa alegem oferta cea mai buna pentru tine si compania ta.

Vrei sa primesti reduceri la serviciile noastre?

[mc4wp_form id="4271"]